Sunday, May 16, 2010

oh TERENGGANU comebackk!



















lame tunggu entry eka? okay okay. nak update a ni :)


hai sayang sayang sekalian. sehat? lame sangat dah eka xhupdate belog nih. and thanx kat sape yang sudi follow belog eka ni walaopon lame da xmuncul muncul. bese la busy ngan preparation SPM. semalam pon balik kul seploh malam cuz hadiri bengkel kat HUSM. fuhh. penat!
tapi jap. eka perasan yang ade gak yang tiru name belog eka ni 'OH TERENGGANU'. xtahu la samade sengaje atau tak. hem. kalo boley biarlah yang original sume ye tuan tuan puan puan sekalian. original&spicy lagi ok. meletopp gitchuuuu! hehe. dah la. eka nak update entry nih japg. saje nak bagi warming up sama ini belog dulu. bubbyeee! ;)

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete